Végre legyen a fontos információk birtokában

Mindig csak az utolsó pillanatban tudja meg, mennyi a fizetendő adók összege?

Könyvelője teljesen másképp vezeti vevői követeléseit és állandóan egyeztetni kell vele?

Nem tudja sohasem mennyi a házipénztár egyenlege?

Szeretné látni a könyvelését folyamatosan, akár otthonról is?

Több telephelyen dolgoznak alkalmazottjai és nem látják egymás adatait?

Szeretne végre egy integrált ügyviteli rendszert, de nem akar rá sokat költeni?

Esetek

Könyvelés

Ügyviteli rendszerünk újdonsága abban áll, hogy könyvelési tudás nélkül is könnyedén rögzítheti bárki a cég bizonylatait, amelyek a háttérben automatikus könyvelődnek. Ez a tulajdonság többféleképpen segítheti a cégek életét.


Például, ha úgy dönt, hogy megvásárolja rendszerünket és saját számítógépére telepíti, csupán a bizonylatok rögzítésével könyvelésének 90 %-a el is készül, így könyvelőjének csupán az ellenőrzés és egyéb nyitó/záró könyvelés a dolga.
A program működtetéséhez csupán egy böngésző szükséges (amely bármelyik gépen alapból megtalálható), így adatait bárhonnan elérheti, számlát akár az ügyfelénél is készíthet.


Amennyiben könyvelését külső könyvelőcég végzi (azaz könyvelője újra rögzíti bizonylatait a saját könyvelőszoftverében), akkor is hasznos a rendszerünk, hiszen pénzügyi jelentések listái jó tervezési lehetőséget és ellenőrzést jelentenek a fizetendő adók tekintetében, miközben Ön csak a követelések és kötelezettségek nyilvántartására használja rendszerünket.


Ha úgy dönt, hogy képviseleti könyvelési szolgáltatásunkat megrendeli, nincs szüksége semmilyen telepítésre és szoftverfenntartásra. Ön vagy munkatársa rögzíti cége bizonylatait (amelyet eleinte közösen végzünk), amelyet a bevallások készítése előtt alaposan ellenőrzünk. Mi dolgunk a bevallások és beszámolók elkészítése, segítségnyújtás, tanácsadás.
Számlái így mindig Önnél maradnak, bármikor betekinthet könyvelésébe, amely mindig a pontos képet mutatja.


Ha nincs kapacitása számlái rögzítésére, természetesen akkor igénybeveheti könyvelési szolgáltatásunkat, amely során bizonylatok rögzítése is a mi feladatunk. Ön egy jól védett belépési kapun keresztül bármikor láthatja rögzített számláit, fizetendő adóit, cége eredményét, vagyoni helyzetét és elkészített bevallásait.

Integrált ügyviteli rendszer

Ha Önnnek olcsón egy jó integrált ügyviteli szoftverre van szüksége, ezt megtalálta. Rendszerünkben ajánlatokat, rendeléseket, számlákat rögzíthet, korlátlan raktárakat kezelhet, miközben vevői követeléseit és szállítói kötelezettségeit nyomonkövetheti.
Természetesen minden egy adatbázisba kerül, így mindent csak egyszer kell rögzítenie. (pl. rendelésből egy gombnyomásra számlát készíthet)
A szoftverünk böngészővel használható, így bárhonnan elérhető, akár mobiltelefonról is.

Távügyvitel szolgáltatás vagy saját telepítés

Ha nem akar bajlódni a szoftver telepítésével és karbantartásával, online ügyviteli szolgáltatásunk igénybevételével azonnal elkezdheti használni rendszerünket. Árazásunk modulrendszerű, azaz minél több funkciót használ, annál több havidíjat fizet.
Az adatait bankok által használt titkosítással védjük, az adatokat naponta mentjük egyszerre több helyre is. A rendszerhez minimum 99%-os hozzáférést biztosítunk, így éjjel-nappal használhatja, akár az év minden napján is.


Saját üzemeltetés esetén e-mailes és telefonos támogatást nyújtunk, szükség esetén kedvezményes óradíjjal személyes konzultáció is igénybevehető.
Amennyiben hibát észlel a program működésében, azt egyből javítjuk és a javítást egyből elküldjük Önnek. Jogszabályi változás esetén az új verziót automatikusan küldjük.
A szoftver nyílt forráskódú, tehát (saját felelősségére) módosíthatja a programot igényei szerint, így egyrészt nem függ a szoftver terjesztőjétől, másrészt ezzel is költségeket takaríthat meg.

"A Távügyvitelre történő átállás előtt 2 önálló programot (számlázás + házipénztár követése) és 2 Excel-fájlt (banki fizetések + raktárkészlet követése) használtunk, a vevőrendeléseket pedig egy külön harmadik Excel-táblában tartottuk nyilván, melyből alvállalkozónk (kézzel írt, így gyakran nehezen olvasható) szállítólevelet készített. Most már csak egy rendszert használunk, a vevőrendelésből egy kattintással készül a gépi szállítólevél, így a korábbi szállítási hibák teljes mértékben megszűntek. Ráadásul naprakészen látom az árbevétel, a költség, a még nem teljesített vevőrendelések és a raktárkészlet alakulását. A korábbival megegyező munkával megvan az éles könyvelés is, a külső könyvelő csak ellenőriz, így sokkal alacsonyabb a díjazása."
K. Péter, ügyvezető
"Öntevékeny vállalkozó vagyok, nem szeretem a kiszolgáltatottságot. Korábban a könyvelőm 20-a környékén megmondta, mennyi ÁFA-t kell fizetnem, és kész. Nem tudtam, miből, miért, hogyan ennyi. Amióta a Távügyvitel képviseleti könyvelés szolgáltatását használom, vagyis magam rögzítem a számláimat, bankomat, azóta mindent pontosan látok, és ezek alapján jobb üzleti döntéseket tudok hozni."
H. Ferenc, vállalkozó